Anda ada sistem impian yang ingin anda bina khusus untuk anda?

Dah Penat Cari Sistem Yang Sesuai Dengan Bisnes Anda Di Pasaran Tapi Tak Jumpa?

Dah Penat Cari Sistem Yang Sesuai Dengan Bisnes Anda Di Pasaran Tapi Tak Jumpa?

Kini anda tak perlu risau lagi kerana saya boleh bantu anda untuk anda hasilkan satu sistem yang dibina khas mengikut ciri-ciri dan spesifikasi yang anda mahukan.

*Sistem ini adalah tertakluk kepada sistem web based sahaja. Bermaksud, sistem yang anda ingin hasilkan perlu diakses melalui internet dan bukannnya di pasang pada komputer anda. Itu deal yang saya dapat daripada Tim Programmer.

Bukan Senang Nak Buat Coding Sistem Sendiri From Scratch!

Bukan Senang Nak Buat Coding Sistem Sendiri From Scratch!

Sistem memang memainkan peranan yang penting untuk memastikan bisnes anda diautomasikan dengan baik dan ;ancar. Tapi nak dapatkan satu sistem yang betul-betul fit dengan bisnes anda di luar sana memang susah.

Mungkin anda perlukan beberapa sistem untuk mendapatkan kesemua fungsi-fungsi yang anda mahukan. Kosnya jangan cerita lah… Bukan setakat puluh-puluh, malah ribuan sehingga ratus ribu ringgit pun ada untuk anda dapatkan satu sistem yang lengkap seperti yang anda mahukan.

Bukan itu sahaja, banyak pulak fungsi-fungsi yang anda tak perlukan tu. Sedar-sedar dalam 100 sistem yang anda beli untuk bisnes anda, mungkin 10 sahaja yang anda betul-betul gunakan untuk bisens anda. Selebihnya, akan terbiar macam tu je.

Pernah tak anda alami situasi yang macam ni bila anda beli satu-satu sistem di pasaran?

  • Beli sistem tapi rasa macam tak lengkap fungsinya macam yang anda nak?

  • Dekat sales letter nampak gempak, tapi bila dah beli tak macam yang dicerita dalam sales letter?

  • Beli sistem tapi susah gila nak guna?

  • Interface sangat-sangat tak user friendly dengan anda?

  • Terlalu banyak fungsi yang anda tak perlukan sampai anda pening nana satu yang bisnes anda perlukan?

  • Dah banyak kali nak beli sistem tapi tak jadi sebab tak ada yang boleh fit dengan bisnes anda?

Kalau anda ada masalah di atas tu, anda memang normal…

Kalau anda ada masalah di atas tu, anda memang normal…

Betul, kalau anda ada masalah macam kat atas tu anda memang normal. Sebabnya saya pun pernah berada ditempat anda juga. Saya juga pernah beli macam-macam sistem yang saya “rasa” boleh digunakan untuk bisnes saya.

Bukan sikit-sikit yang habis. Kalau tak silap saya dah berpuluh ribu saya habiskan untuk sistem sahaja. Saya habis berpuluh ribu untuk membeli bermacam-macam sistem yang majoritinya saya rasa menyesal bila beli. 

Sebab apa? Sebabnya baru saya tahu ada sistem yang tak sesuai dengan bisnes saya.

Semua ni berlarutan sehinggalah saya dapat nasihat daripada satu tim programmer ni…

Semua ni berlarutan sehinggalah saya dapat nasihat daripada satu tim programmer ni…

Lama juga lah saya terpaksa bazirkan duit saya untuk mencari sistem yang sesuai untuk bisnes saya. Memang susah nak jumpa. Kalau ada mungkin satu daripada 10 fungsi yang ditawarkan tu yang saya nak gunakan yang lain saya tak perlukan. 

Lagi best fungsi yang saya nak tu ada dalam pakej upsell pulak… Lagi la pening kepala memikirkannya. Bayangkan anda terpaksa bayar lebih untuk dapatkan satu fungsi yang anda nak guna dalam bisnes anda.

Sampailah saya jumpa satu tim programmer ni yang bagi nasihat yang cukup menusuk jiwa.

Kenapa habiskan berpuluh ribu ringgit beli macam-macam sistem dengan beratus fungsi yang tak perlu sedangkan jumlah yang sama boleh digunakan untuk buat satu sistem yang direka khas dan custom untuk bisnes sendiri?

Pergh… Memang sentap habis dengar statement macam tu tapi ada betul jugak cakap mereka. kenapa nak habiskan puluh ribu ringgit untuk beli macam-macam sistem dengan macam-macam fungsi sedangkan dengan jumlah yang sama, saya boleh dapatkan satu sistem yang mempunyai kesemua fungsi-fungsi yang bisnes saya perlukan.

Bukankah itu tindakan yang lebih bijak?

Saya tak nak anda buat kesilapan yang sama macam saya…

Saya tak nak anda buat kesilapan yang sama macam saya…

Saya terfikir, kalaulah saya boleh habis banyak duit untuk beli banyak-banyak sistem, kenapa saya tak boleh gunakan jumlah amaun yang sama untuk bangunkan sistem saya sendiri?

Kalau saya berhabis beribu-ribu ringgit untuk beli banyak sistem? Mungkin orang lain juga sama.

Atas sebab inilah, saya deal dengan tim programmer tersebut untuk saya bantu sesiapa yang mahu bangunkan sistem mereka sendiri tanpa perlu membeli terlalu banyak sistem dengan fungsi-fungsi yang anda tak perlukan.

Jika anda berminat, saya boleh aturkan pertemuan anda dengan tim programmer tersebut untuk anda berbincang dengan mereka tentang sistem yang sesuai dengan bisnes anda.

Servis Sistem Development

Dah bersedia untuk bina sistem yang sesuai dengan bisnes anda? Klik butang di bawah untuk berbincang!

Jom Bincang