Servis

Berikut adalah beberapa servis yang syarikat saya boleh tawarkan kepada anda. Klik pada servis yang berkenaan untuk info lebih lanjut.

Website & Landing Page

Nak design website tapi tak tahu macam mana nak buat? Tak ada masa nak design website anda sendiri? Nak saya bantu anda hasilkan website anda? Klik butang di bawah untuk info lanjut.

Info Lanjut

Copywriting

Buntu nak tulis ayat copywriting yang berkesan untuk bisnes anda? Tak tahu nak buat ayat copywriting macam mana?

Nak saya bantu anda hasilkan penulisan termasuk copywriting iklan FB, sales page, ebook dan artikel berkaitan produk/servis anda? Klik butang di bawah untuk info lanjut.

Info Lanjut

Content Ghost Writer

Anda ada idea hebat untuk tulis ebook atau buku tapi tak tahu nak letak content apa? Tak ada idea macam mana nak susun content dalam ebook atau buku anda?

Nak saiya bantu anda tuliskan content tersebut? Jangan risau, anda akan dapat semua kredit untuk hasil karya ebook atau buku anda tersebut. Itulah kelebihan ghost writer. 

Nak tahu lebih lanjut pasal servis ini? Klik butang di bawah untuk info lanjut.

Info Lanjut

Pemasaran & Pengiklanan

Pening kepala iklan anda asyik tak jadi? Tak tahu macam mana nak buat iklan yang berkesan untuk bisnes anda? Nak dapatkan nasihat konsultansi daripada saya atau nak saya tolong uruskan kempen iklan anda? Klik butang di bawah untuk info lanjut.

Info Lanjut

System Development

Ada idea untuk buat sistem tapi tak tahu coding? Nak tim programmer saya tolong develop sistem idaman anda? Klik butang di bawah untuk info lanjut.

Info Lanjut