Anda Nak Bina Website Untuk Bisnes Anda?

Kini Anda Mampu Miliki Website Dan Minisite Mengikut Bajet Anda Sendiri

Bersedia untuk tingkatkan lebih jualan, mengumpul follower setia serta automasikan bisnes anda untuk jana lebih banyak pendapatan melaui website anda!

Kenapa Anda Perlu Website Untuk Bisnes Anda?

Sebagai peniaga yang berniaga secara online, tak lengkap kalau anda tak ada website untuk bisnes anda. Jika anda masih lagi bergantung harap dengan media sosial semata-mata untuk pastikan bisnes anda berkembang, anda mungkin akan berasa sangat penat.

Ini disebabkan dalam pemasaran media sosial, anda perlu mencari pelanggan untuk anda hasilkan jualan. Bukan perkara ini tak bagus, tapi sampai bila anda nak cari pelanggan? Tak nak ke pelanggan yang datang cari anda?

Kalau anda dah bisnes online lebih daripada setahun tapi anda masih lagi rasa selesa dengan cara ‘mencari’ pelanggan di media sosial, sila teruskan. Mungkin anda selesa dengan melayan pelanggan 24 jam dengan wasap. Tambah staff untuk bantu closing pelanggan anda.

Semua tu memang bagus, bisnes anda memang akan semakin berkembang, tapi dalam masa yang sama kos operasi anda akan semakin bertambah. Sebab apa, untuk closing lebih ramai pelanggan, anda perlukan lebih ramai staff untuk closing pelanggan anda.

Hakikat Yang Anda Tak Boleh Tolak

Percaya atau tidak. Nak tak nak, anda kena akui yang semua orang kalau nak buat carian di internet mereka akan buat carian di enjin carian seperti Google, Yahoo atau Bing. Hal ini juga berlaku pada diri anda sendiri.

Tak percaya? Cuba anda cari sesuatu di internet. Di mana anda akan lakukan carian? Di media sosial ke atau di Google? Jawapan yang sangat obvious. Saya pasti jawapannya Google!

Jadi bila orang buat carian di Google, apa yang keluar pada hasil carian Google? Website kan?

Itulah sebabnya kalau anda serius nak buat bisnes online anda kena ada website!

Orang Kata Susah Nak Ranking…

Semua website yang dibina perlu disertakan dengan Search Engine Optimization (SEO) untuk website tersebut naik ranking dengan cepat dalam enjin carian. Tanpa SEO website anda mungkin akan ambil masa 5 – 6 bulan untuk muncul dalam top page hasil enjin carian.

Anda risau tak tahu macam mana nak setting SEO pada website anda? Jangan risau sebab servis website yang saya tawarkan kepada anda saya dah masukkan sekali dengan pakej SEO.

Betul saya tak tipu anda, saya memang dah masukkan sekali servis pakej SEO dalam servis website saya!

Saya nak pastikan website anda boleh ranking dengan cepat dan mula terima sales secara organik (tapi bergantung kepada keyword yang digunakan dan juga permintaan dalam pasaran).

Memang Tak Dinafikan Design Website Yang Cantik Memainkan Peranan Penting

Kalau anda rasa ‘People don’t judge a book by it’s cover’ anda sebenarnya silap! Sebenarnya ‘People do judge a book by it’s cover‘. Website yang menarik dan cantik sebenarnya dapat meningkatkan mood untuk pelanggan membuat pembelian melalui website anda.

Makin cantik website anda, lagi suka prospek untuk datang ke website anda. Mungkin mereka akan rekomen website anda kepada rakan mereka. Maka akan lebih ramai orang yang datang ke website anda.

Nampak tak impak design website yang cantik kepada website anda. Servis yang saya tawarkan termasuk sekali dengan design website yang cantik dipandang.

Kenapa Anda Perlu Ambil Servis Saya?

Design Yang Cantik Dan Profesional

Saya akan pastikan yang design website anda akan mengikut trend semasa (semasa  saya ambil job ini daripada anda) dan terkini. Yang paling penting ianya kelihatan cantik dan kemas.

Cantik tapi serabut pun tak guna juga kan. Jadi saya akan pastikan website anda nampak cantik dan clean.

Saya juga akan pastikan yang setiap design yang dibuat tidak akan menyebabkan website anda lambat loading. Takut nanti efect kepada SEO anda.

Servis Yang Pantas

Saya perlukan masa minimum 7 hari untuk merancang dan mereka bentuk website anda. Tapi saya akan cuba pastikan website anda siap secepat mungkin.

Semuanya bergantung kepada content yang anda berikan kepada saya. 

Jika content seperti gambar, video, artikel dan sebagainya telah lengkap, website anda boleh disiapkan dalam masa 7 hari sahaja!

Website SEO Optimized

Saya juga akan pastikan yang website anda sudah SEO optimized. Saya akan cuba gunakan keyword yang mempunyai banyak carian di internet.

Saya juga akan setup website anda agar SEO friendly supaya website anda senang untuk muncul pada top page hasil carian.

Saya nak pastikan website anda boleh ranking secara organik di enjin carian.

Website Mobile Friendly

Majoriti orang sekarang melayari internet dengan menggunakan telefon bimbit. Kalau website anda tak mesra mobile, maka website anda akan kurang pelawat.

Anda jangan risau tentang perkara tersebut sebab saya akan uruskannya supaya website anda mobile firendly.

Saya akan pastikan yang website anda nampak cantik dan sesuai dengan saiz telefon bimbit dan tablet.

Harga Ikut Bajet Anda

Jika anda rasa kos nak buat website tu mahal, jangan risau sebab saya akan cuba adjust harga website yang saya bina ikut bajet yang anda ada.

Tapi harga yang ditawarkan mestilah harga yang logik dan berpatutan dengan kerja-kerja yang saya kena lakukan. Jangan pulak berikan harga yang terlalu rendah sebab saya pun nak sara hidup juga :).

Anda berikan bajet anda, saya akan cuba adjust ikut bajet anda.

Dah Bersedia Nak Buat Website Anda?

Jom Kita Bincang Sampai Jadi!

Harga Fleksible

Saya akan cuba buat website mengikut bajet anda, beritahu bajet anda dan kita akan bincangkannya.

Ada bajet khas untuk buat website? Terus hubungi saya untuk sesi konsultansi berkaitan dengan bajet dan website serta features yang anda boleh dapat.

NAK DEAL HARGA IKUT BAJET

HARGA IKUT BAJET ANDA

RMXXX
  • Konsultansi PERCUMA

  • Domain Setahun
  • Hosting Setahun
  • Max 10 Produk (Website e-Commerce)
  • Premium Theme + Plugin
  • Website Development
  • Website Design
  • Graphic Design
  • Security + Anti Hacker
  • 12 Bulan Auto Update
  • BillPlz Payment Gateway Integration (Website e-Commerce)

Nak Diskaun 30%?

Dapatkan kupon diskaun 30% untuk semua servis dan coaching saya!

Isikan maklumat di bawah untuk dapatkan kupon 30%!