Ada idea yang bagus tapi tak ada masa atau tak tahu macam mana nak tulis?

Jangan Risau Sebab Saya Boleh Tolong Tuliskan Untuk Anda!

Kini anda tak perlu lagi nak pening kepala kerana saya boleh bantu anda untuk hasilkan karya terhebat anda. Saya akan bantu anda untuk siapkan hasil karya anda.

Bukan senang nak buat content ni…

Ramai orang yang ada idea, tapi tak ramai yang mampu untuk keluarkan idea mereka dalam bentuk penulisan. Memang nampak macam mudah je penulisan ni, tapi bukan semua orang yang mampu menulis dengan baik dan mampu terjemahkan idea mereka dalam bentuk penulisan yang mampu memberi impak kepada pembeaca mereka.

Saya yakin, anda yang datang ke halaman ini pun pasti ada idea yang sangat baik, yang sangat bernas. Tapi anda tak tahu bagaimana nak tulis semua idea tersebut dalam bentuk penulisan yang tersusun dan kemas serta mudah untuk dibaca. Mungkin anda rasa anda boleh cari mereka yang boleh terjemahkan idea anda tadi dalam bentuk penulisan dengan harga yang lebih murah.

Tak apa, itu hak anda, saya tak halang anda utuk cari orang lain, mungkin ada di luar sana yang boleh menulis lebih baik dan lebih murah daripada saya. Itu hak anda. Terpulang kepada anda nak pilih siapa. Anda berhak untuk memilih yang terbaik untuk anda.

Jika Anda Beri Peluang Kepada Saya…

Jika anda beripeluang kepada saya, saya akan buat yang terbaik untuk pastikan idea dan hasil karya anda menjadi yang terbaik. Saya akan pastikan setiap sen yang anda bayar adalah berbaloi untuk anda. Apa yang saya akan lakukan jika saya terima tugasan menulis daripada anda

Kajian Subjek

Saya akan buat kajian tentang subjek atau topik yang anda berikan. Saya akan pastikan semua content yang akan anda tonjolkan kepada audiens anda adalah topik-topik yang penting kepada mereka.

Kajian Audiens

Saya akan dapatkan maklumat mengenai target audiens anda dengan mendalam. Kerana saya akan hasilkan penulisan yang sesuai dengan target audiens anda dari segi gaya bahasa dan content yang perlu disampaikan.

Format & Susun Atur

Saya akan pastikan format dan susun atur content anda nampak kemas dan cantik. Sayamahu hasil karya atau content yang anda sampaikan kepada target audiens anda mempunyai standard yang tersendiri.

Special Untuk Anda

Penilisan yang saya hasilkan untuk anda adalah khas untuk anda sahaja. Tidak akan digunakan pada klien yang lain ataupun tujuan yang lain. Saya sangat menjaga hak cipta anda sebagai penulis.

Apa jenis servis yang saya tawarkan?

Berikut adalah servis-servis penulisan yang saya boleh twarkan kepada anda:

  • Penulisan  Artikel Blog

  • Penulisan Ebook

  • Penulisan Chapter Buku

  • Terjemahan content dari bahasa Inggeris kepada Bahasa Melayu

Ok Berapa Pulak Harganya?

Penulisan Artikel Blog

600 Perkataan = RM 80

Penulisan Ebook

Setiap 15 Pages = RM 300

Chapter Buku

Setiap 15 Pages = RM 400

Terjemahan BI – BM

Setiap 10 Pages = RM 300

Jadi macam mana sekarang? Berminat untuk saya bantu anda dalam penulisan?

Saya Nak Bantuan Dalam Penulisan

Jangan risau sebab saya tak mention langusng nama saya pada content yang saya tuliskan pada anda melainkan jika anda yang mahu saya masukkan nama saya.

Anda ada bentuk penulisan lain yang saya tak nayatakan di atas? WhatsApps saya untuk bincang

WhatsApp Saya

Perbincangan adalah melalui WhatsApps tapi tempahan servis tetap akan melalui website.