Anda Pening Nak Tulis Copywriting?

Anda Tak Perlu Risau Lagi Sebab Saya Boleh Bantu Anda Untuk Hasilkan Copywriting Untuk Anda

Saya akan tolong anda hasilkan copywriting yang sesuai dan khusus untuk bisnes/servis anda.

Copywriting Merupakan Nadi Utama Bisnes Online

Memang tidak dinafikan yang copywriting merupakan nadi utama sesuatu bisnes online. Tanpa copywriting yang berkesan dan baik, agak susah untuk anda dapatkan jualan daripada prospek anda.

Tapi tak semua orang yang mampu menulis copywriting yang bagus. Teknik menulis copywriting memang anda boleh belajar, tapi untuk menghasilkan copywriting yang bagus memerlukan seni dan pengalaman menulis  ayat copywriting.

Lagipun untuk menghasilkan copywriting yang kena dengan prospek anda, anda perlu faham dengan mendalam tentang produk anda dan faham siapa prospek anda yang sebenarnya.

Anda Pening Nak Tulis Copywriting?

Anda Tak Perlu Risau Lagi Sebab Saya Boleh Bantu Anda Untuk Hasilkan Copywriting Untuk Anda

Saya akan tolong anda hasilkan copywriting yang sesuai dan khusus untuk bisnes/servis anda.

Copywriting Merupakan Nadi Utama Bisnes Online

Memang tidak dinafikan yang copywriting merupakan nadi utama sesuatu bisnes online. Tanpa copywriting yang berkesan dan baik, agak susah untuk anda dapatkan jualan daripada prospek anda.

Tapi tak semua orang yang mampu menulis copywriting yang bagus. Teknik menulis copywriting memang anda boleh belajar, tapi untuk menghasilkan copywriting yang bagus memerlukan seni dan pengalaman menulis  ayat copywriting.

Lagipun untuk menghasilkan copywriting yang kena dengan prospek anda, anda perlu faham dengan mendalam tentang produk anda dan faham siapa prospek anda yang sebenarnya.

Ramai Orang Boleh Menulis, Tapi Impak…

Anda boleh belajar dan tulis ayat copywriting anda sendiri. Tapi adakah penulisan anda mempunyai impak kepada prospek anda? Memang ramai orang yang boleh menulis, tapi untuk menghasilkan penulisan yang berimpak tinggi bukanlah sesuatu yang mudah.

Apa yang berlaku sekiranya penulisan yang anda hasilkan tidak atau kurang berimpak?

Tiada Respon

Tiada siapa yang akan respon dengan ayat copywriting anda kerana ayat anda tidak dapat menyentuh emosi mereka.

Tiada Sales

Ayat jualan yang tidak dapat memukau pelanggan sememangnya tidak dapat menghasilkan jualan

Tiada Prospek

Prospek yang baca ayat copywriting anda akan berlalu begitu sahaja. Mereka tidak berminat dengan tawaran anda

Ramai Orang Boleh Menulis, Tapi Impak…

Anda boleh belajar dan tulis ayat copywriting anda sendiri. Tapi adakah penulisan anda mempunyai impak kepada prospek anda? Memang ramai orang yang boleh menulis, tapi untuk menghasilkan penulisan yang berimpak tinggi bukanlah sesuatu yang mudah.

Apa yang berlaku sekiranya penulisan yang anda hasilkan tidak atau kurang berimpak?

Tiada Respon

Tiada siapa yang akan respon dengan ayat copywriting anda kerana ayat anda tidak dapat menyentuh emosi mereka.

Tiada Sales

Ayat jualan yang tidak dapat memukau pelanggan sememangnya tidak dapat menghasilkan jualan

Tiada Prospek

Prospek yang baca ayat copywriting anda akan berlalu begitu sahaja. Mereka tidak berminat dengan tawaran anda

Jadi Macam Mana Nak Hasilkan Copywriting Yang Berimpak?

Untuk menghasilkan satu copywriting yang berimpak, Copywriting tersebut mestilah menepati beberapa ciri-ciri di bawah:

  • Copywriting perlu tepat kepada sasaran

  • Ayat perlu menyentuh emosi pelanggan

  • Kena kenal pelanggan lebih daripada mereka kenal diri mereka sendiri

  • Ayat anda mestilah persuasive

  • Offer mesti meleleh dan tak boleh ditolak (Irresistible Offer)

  • Anda mesti faham dan kenal produk sedalam-dalamnya

Saya dah buat banyak copywriting dan ikut macam ciri-ciri dekat atas tu tapi masih tak ada hasilyang saya nak…

Jadi Macam Mana Nak Hasilkan Copywriting Yang Berimpak?

Untuk menghasilkan satu copywriting yang berimpak, Copywriting tersebut mestilah menepati beberapa ciri-ciri di bawah:

  • Copywriting perlu tepat kepada sasaran

  • Ayat perlu menyentuh emosi pelanggan

  • Kena kenal pelanggan lebih daripada mereka kenal diri mereka sendiri

  • Ayat anda mestilah persuasive

  • Offer mesti meleleh dan tak boleh ditolak (Irresistible Offer)

  • Anda mesti faham dan kenal produk sedalam-dalamnya

Saya dah buat banyak copywriting dan ikut macam ciri-ciri dekat atas tu tapi masih tak ada hasil yang saya nak…

Baiklah, kalau macam tu izinkan saya untuk bantu anda

Saya akan tolong anda untuk hasilkan copywriting yang sesuai dengan produk/servis anda. Tapi anda juga perlu tolong saya dengan membayar servis upah saya melakukan kerja menulis copywriting anda tadi :).

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Servis Penulisan Copywriting Daripada Saya?

Baiklah, kalau macam tu izinkan saya untuk bantu anda

Saya akan tolong anda untuk hasilkan copywriting yang sesuai dengan produk/servis anda. Tapi anda juga perlu tolong saya dengan membayar servis upah saya melakukan kerja menulis copywriting anda tadi :).

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Servis Penulisan Copywriting Daripada Saya?

Kajian Produk

Saya akan lakukan kajian terhadap produk/servis anda sedalam-dalamnya sebelum memulakan kerja-kerja penulisan bagi menghasilkan penulisan yang berimpak.

Special Copy

Penulisan yang dihasilkan adalah untuk tempahan anda sahaja, tidak boleh digunakan untuk bisnes orang lain. Mungkin tak berkesan untuk bisnes lain.

Mencapai Matlamat

Anda tetapkan apa ‘end game‘ anda, saya akan cuba hasilkan penulisan copywriting berdasarkan matlamat akhir anda. Saya nak pastikan yang matlamat anda tercapai.

Pelbagai Platform

Anda nak gunakan copywriting saya di mana? Saya akan cuba sesuaikan copywriting yang anda mengikut platform yang anda telah pilih.

Kajian Produk

Saya akan lakukan kajian terhadap produk/servis anda sedalam-dalamnya sebelum memulakan kerja-kerja penulisan bagi menghasilkan penulisan yang berimpak.

Special Copy

Penulisan yang dihasilkan adalah untuk tempahan anda sahaja, tidak boleh digunakan untuk bisnes orang lain. Mungkin tak berkesan untuk bisnes lain.

Mencapai Matlamat

Anda tetapkan apa ‘end game‘ anda, saya akan cuba hasilkan penulisan copywriting berdasarkan matlamat akhir anda. Saya nak pastikan yang matlamat anda tercapai.

Pelbagai Platform

Anda nak gunakan copywriting saya di mana? Saya akan cuba sesuaikan copywriting yang anda mengikut platform yang anda telah pilih.

Apa Jenis Copywriting Yang Boleh Anda Tempah Hari Ini?

Anda boleh dapatkan servis copywriting saya berdasarkan list di bawah:

  • Copywriting FB Ads

  • Copywriting di wall personal

  • Copywriting FB Group

  • Copywriting Sales Page dan Sales Copy

  • Email follow up series

In Shaa Allah Saya Boleh Tuliskan Copywriting Untuk Anda.

Anda perlu beritahu maklumat dan jenis copywriting yang anda mahukan, kemudian tunggu ianya siap dalam masa yang ditetapkan.

Berapa Pulak Harga Servis Copywriting Ni?

Anda boleh  rujuk kepada senarai di bawah sebagai panduan untuk anda memilih servis copywriting yang anda inginkan.

Copywriting FB Ads

1 Set = RM 45

Copywriting Wall FB

1 Set = RM 35

Copywriting FB Group

1 Set = RM 30

Sales Page/Sales Copy

1 Set = RM 400

Email Follow Up Series

1 Set (3 siri email) = RM 100

Apa Jenis Copywriting Yang Boleh Anda Tempah Hari Ini?

Anda boleh dapatkan servis copywriting saya berdasarkan list di bawah:

  • Copywriting FB Ads

  • Copywriting di wall personal

  • Copywriting FB Group

  • Copywriting Sales Page dan Sales Copy

  • Email follow up series

In Shaa Allah Saya Boleh Tuliskan Copywriting Untuk Anda.

Anda perlu beritahu maklumat dan jenis copywriting yang anda mahukan, kemudian tunggu ianya siap dalam masa yang ditetapkan.

Berapa Pulak Harga Servis Copywriting Ni?

Anda boleh  rujuk kepada senarai di bawah sebagai panduan untuk anda memilih servis copywriting yang anda inginkan.

Copywriting FB Ads

1 Set = RM 45

Copywriting Wall FB

1 Set = RM 35

Copywriting FB Group

1 Set = RM 30

Sales Page/Sales Copy

1 Set = RM 400

Email Follow Up Series

1 Set (3 siri email) = RM 100

So macam mana sekarang? Dah tengok jadual kat atas tu?

Klik butang di bawah untuk saya bantu anda dalam copywriting

Bantu Saya Dalam Copywriting

Selepas selesai pembayaran, anda akan dibawa ke halaman butiran servis untuk saya dapatkan butiran data mengenai produk/servis anda.

Tak jumpa apa yang anda cari dalam list diatas? Sila WhatsApp saya.

WhatsApp Saya

Anda boleh gunakan Whatsapp untuk bertanya sahaja. Order tetap akan dibuat di website.

So macam mana sekarang? Dah tengok jadual kat atas tu?

Klik butang di bawah untuk saya bantu anda dalam copywriting

Bantu Saya Dalam Copywriting

Selepas selesai pembayaran, anda akan dibawa ke halaman butiran servis untuk saya dapatkan butiran data mengenai produk/servis anda.

Tak jumpa apa yang anda cari dalam list diatas? Sila WhatsApp saya.

WhatsApp Saya

Anda boleh gunakan Whatsapp untuk bertanya sahaja. Order tetap akan dibuat di website.

[cp_popup display="inline" style_id="4292" step_id = "1"][/cp_popup]